Подкрепете ни

ДАРЕТЕ И СЕ ПРИСЪЕДИНЕТЕ КЪМ НАС В ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО ИЗКУСТВО И КУЛТУРА!  

Фондация "Отворени изкуства" е създадена през 2007 г. в Пловдив, България, като организация с нестопанска цел в подкрепа на съвременното българско изкуство и култура.  

Оттогава досега сме подпомогнали стотици личности, организации, проекти, идеи и каузи. Разработихме активна и иновативна годишна програма, голяма мрежа от партньори, спечелихме множество национални награди и получихме международно признание за работата си. Екипът ни винаги е включвал отдадени и напредничави професионалисти. Фондация "Отворени изкуства" беше и все още е хъб за много развиващи се артисти, културни мениджъри и нови организации.  

Настоящата ни годишна програма обхваща следните платформи: Образователна програма, Град и култура, Международен обмен. За повече информация относно нашите програми, моля, посетете нашия уебсайт: www.openarts.info 

Вашето дарение помага и ще подкрепи "Образователната програма", която дава по-добри възможности на българските творци и насърчава международното популяризиране на българското изкуство.

За да направите дарение:
Дарение/ Фондация "Отворени изкуства
IBAN: BG48FINV91501000014457
BIC: FINVBGSF
Първа инвестиционна банка АД
Обосновка: Дарение за фондация "Отворени изкуства"
Фондация "Отворени изкуства", “Отец Паисий”, 5, Пловдив 4000, България
Регистрационен номер: 160082202, Веселина Веселинова Сариева

Ако се нуждаете от удостоверение за дарение, моля, изпратете данните на дарителя на office@openarts.info и ние ще се свържем с вас в възможно най-скоро.  

С уважение,
Веселина и Катрин Сариеви


Фондация "Отворени изкуства" е регистрирана в Централния регистър на Министерството на правосъдието и Министерството на културата в България. Осъществява проектите си чрез набиране на дарителски активи, получаване на дарения от физически лица, фирми, институции, фондове и чрез привличане на партньори. Всяка година представяме отчети за дейността си в Министерството на правосъдието и публично достъпни годишни доклади под формата на бюлетини.